Sunday, January 24, 2010

:: wOrried ::

Dikala aku menulis blOg saat ni..lOkasi aku adalah d LCCT..tidak pernah aku terpikir nak berada di tempat di waktu ini..Assignment yg bertimbun kat Melaka x dapt aku hiraukan lg kerana ada benda yg lebih penting perlu aku buat iaitu..B.A.L.I.K kampung..

Pagi td aku bgn pgi..aku dpt msg dr kakak n ank buah..msg itu terkandung ttg kabaran bonda aku x sihat..bunyi nye agak serius sb sampai smua msg mcm tu..aku tanpa pikir ape2 kol bas nk g lcct n cube cr tiket..dipendekkan cerita tiket bas ada,tp tiket flight kene beli terus di LCCT..sebelom itu, aku teringatkan assginment PM Chong y nk kene submit esok..langsung x buat..cume ada mklumat y aku cari..sO kelam kabut aku buat kurang dr 2jam..aku terus anggap ia complete n mtk tlg saha printkan...itu je y aku mampukan dikala saat2 genting ni..

Kemudia..aku terus naik bas dan sampai di LCCT kol 4.30 dan berator utk bli tiket Flight..dan Alhamdulillah tiket maseh ada..walaopon harganye agak mahal..namun aku butakan mata demi bonda tercinta..dan flight aku kol 7.50..agak lambat lkg..maka dgn selamba aku lepak kt KFC berejam2 tanpa endahkan sesiapa..siap guna plug kat sini lg utk cas hp n laptOp..hahahh..(padan muka KFC)..ehehhe..

Skang da nk kol 6 da..aku rsa elOk aku g smyang dulu..zassssss....


p/s:dlm hati ini tetap tidak tenteram memikirkan keadaan bondaku...semoga smua akn Ok...Amin..

2 comments:

singleguardian said...

aku doa kn mak ko cpt2 sehat..
dont worry too much

puterazul said...

time kasih byk2 aina...