Sunday, November 25, 2012

Im coming!

Assalamualaikum dan selamat tengahari semua;)

1st of all, sy mintak maaf kepada semua yg mengikuti blog saya ni (konon mcm ada org je) sbb lama x update blog ni...sy rs dah 2 bulan kot...last update bln 9 aritu, bkn ape tp sangat sibuk dgn aktiviti harian belajar dan mengajar...Semua sedia maklum yg sy tgh amik kls master kan, so lantaran itu, kehidupan sy sgt bz..bab kata radio sinar "ganda 23..dommmm" hehehhe

Btw, alhamdulillah, minggu ni sy telah terlepas dr belenggu kesibukan itu apabila tamat sudah final, dan mini thesis sy pon dah submit jumaat aritu..Pasal result tu mls nk pikir sbb pasti teruk..sem ni agak terus tp x leh nk wat ape, i already did my best..Terpulang pada rezeki sy lah...

em..sebenarnya banyak benda nak cerita sepanjang 2 bulan sy x menulis blog ni..tp biasalah..bila dah nk menulis, lupa plak..hehehhe..

ok, fine,kita mula satu-per satu...emmmm..mula2 sekali saya nk cerita pasal 31 september hingga 20 october lepas...Tarikh yg merupakan 3 minggu itu adalah tarikh yg mana sy pergi kursus di Timah Tasoh lake resort...kalo siapa x tau tempat tu, tempat tu adalah tempat yg Fasha Sandha bersanding aritu..Nice place but little bit unmanageable..mungkin sbb tempat agak terpelosok dan orang x tau..tp for those who likes nature should be go there...jauh dr hiruk pikuk kota..(konon...hehhehe..ehh ehh..ni btl2....) betapa jauh dr hiruk pikuk kota, sampaikan internet pon x dpt..hampeh!!!huhuh~
Anyway, sy bkn nk cerita pasal tmpat tu, tp nk ceita aktiviti sy...Selama 3 minggu sy pergi kursus ENglish Power for Educators...Wahh....namanya pon dah hebat..tp English sy tetap x power..ahaha...tu pon sy ganti org..tp so far, ok la...sngat bagus....sepanjang duk kursus tu mmg speaking miking je la sepanjang masa....bak kata org, mula2 pergi mata coklat, balik mata biru *hanya minggu pertama.....------

mmm....kursus yg sgt menarik..maklumlah mmg dr sekolah lg sy mmg ska bab2 english ni..tp pelik nya x pandai2 pon..ahahha...ckp pun lintang pukang lg, tp peduli apa kan??taram je...heheheh
mls la nk citer pjg..tgk je la gambar kat bawah ni....













Yg syoknya kursus ni,  siap di bawa ke langkawi n kene berlakon..atoooiii...siap publish lagi video lakonan tu..muahahha..kelakor btl la..kah3~...ni ha gambar2 p langkawi...













masa kat Langkawi tu kami dpt banyak task...antara task nya adalah kene interview tourists...so, kami pon g la terjah mamat n minah england, australia n peranciss...:)

Btw, sepanjang kursus tu sy sgt enjoy dgn banyak aktiviti....^____^

;;