Saturday, March 27, 2010

Tanggal 25 mac 2010..ia menjadi detik bermakna bg aku..Mg selama ini itu yg aku harapkan..akhirnyer doa aku dimakbulkan yg maha Esa jd..Berkat doa mak ayah aku,lecturer aku,bantuan kwn akhirnyer aku mendapat keputusan yg agak cemerlang dan sbg keraiannyer ari Kamis,25.3.2010 dibuat anugerah dekan..Alhamdulillah...
 
Tahniah jg diucapkan pd semua especially tO my classmaye:
::Saha
::Pali
::Amin
::Pipah
::Nurul
::Dora
::Lone
::Wankur
::Zaren
::Lyn
::Anum
::Chin shian
::Chin Hui
::Fung Chen
::BAei

1st day..

baru 1st day DIA datang.. aku da abis rm60 utk die..sekelip mata utk DIA..tP x pe la,,utk yg tersayang..lagi pOn kalo DDIA yg cantik,aku gak yg suka..hehehe..pasni kene jimat la..kene sekali sehari je la mkn nasi (ye ke?????)hahahhah~anyway skng terasa resup sikit apabila DIE telah di tinted..hoho~matanye buta sebelah maka aku kene berubat..ubat utk mata jek rm25..hm...x pe la..drp kene saman lg la mcm siot..huhuh..anyway Putrajaya 9179 aku kini berwajah baru..hihhhohoh~

Penantian selama 3 bulan..akhirnyer kesayanganku telah kembali...thanks my dear Putrajaya 9179~

Tuesday, March 16, 2010

::sLip exm::

Hari ni sLip exam da kua..huhuh..mcm cuak la pLak..ye la...tup..tup..dah nk exam...kalo da nk exam maknanyer da nk abis da..nk grad da...waaaa...mcm x caya..sayangnyer nk tgl dunia blaja n kawan2..huk3...tP sebenarnyer yg penting skli..kepala aku ni mcm kosOng lg...nt nk jwb ape...Ya Allah permudahkan la segala urusan hambamu ini..terutama PSM yg x tau bile nk berakhir ni..

p/s:
::syang nk tgl kwn2 nt...
::mcm x bersedie pon lg nk kerja..
::pasni mesti ramai kwn2 y nk kawen..huhuhuh

Monday, March 15, 2010

waaa...anOther 2 weeks more shud submit PSM repOrt..everything goes complicated since its not complete yet...waaa..headache already!!extremely worried make me no feel...no soul...neway..a
i'll be striving for it starting from tOday!cayOk3!!!

Saturday, March 6, 2010

Kali ni da masuk kali ke-3 wat BBQ di Pantai Puteri dlm masa 3 tahun..mungkin ini adalah kali terakhir since this is d final sem dan insyaallah akn abis bln 4 ni..so da x da ms kot nk ber-BBQ lg..tP kalo ada lg pon bole je join ..hehehhe..
Rasa penat pulak..br je sampai umah.. siap bw khemah..tP akhirnye blk tdo umh gak..hahah..x ramai pon g..dlm 10 org je..saje2 wat bbq,santai2 dikla ujung minggu..best gak la bile dpt santai kat pantai dikala bnyak keje,otak berserabut ni...angin bayu mengempas pipi bagaikan tiada masalh pernah tercipta dlm kamus idup ku..hehehhe..tambah2 kalo dpt berhayut dikala angin tidak henti2 menghembuskan dinginnye ke badanku..heheh..
anyway..thks to all....=)

Friday, March 5, 2010

::Risau..::

Ya ALLAH ya tuhanku...tabahkan lah atiku ini..aku rasa betul2 risau skng ni...rasa x tertanggung pulak dgn segala ujian yg datang..aku ingat semua ini telah berakhir..namun ia tidak sama sekali..aku tau ada hikmah semua ni..namun aku perlukan ketabahan dan sokongan untuk menghadapi semua ini..

Tiada kata dapat ku unkap utk menyatakn kereshan ati ini..namun apekan daya..aku x dapat nk luahkan pd sesiapa..hanya blog ini saja mampu aku luahkan..Ya ALLAh ya Tuhanku bagilah aku kekuatan kerana hnya padamu tempatku mengadu,tempatku berteduh...

;;