Wednesday, January 6, 2010







It supposed o be at D' Pelicn restaurant..tp akhinyer plan bertukar last minit ke MC D air keroh dek kerna retoran tu da tutp...em..pening pikir nk g mn sb semua da ada kat retoran tu..n kawan2 y otw pon ingat kat situ gak..baru je masuk retoren tu.."bang..da tutup bang.."nk ketawa pon ada..nk marah pon ada...tp wat bodo je n pikir plan lain..ten nk g buat bwh cahaya lampu kat tasek air keroh tu.tp x da i la plak..kang tercekik mkn kek..and at last d idea came out..hahhaah..jeng3!g mc d air keroh je mnjadi tempat B I R T H D A Y celebration cik S Y A H I L A yg ke-25.

mula2 ada 3 kete je..kete bae,jip azfar n kete shuk..semua kete tu mmg full passenger la...ahaha..then,tibe lak zaren n d geng,meor,shahwen...kire2 total 20 org la semua..nampak mcm meriah lah dgn bising nyer...yg x leh blah..wat mcm kedai sendiri...susun meje n bising2..hahah..og kata hevoQ la tambah2 ada si man yg x abis2 kene kan org...alih2 pali pon tumpang sekaki kenekan org...huhuhu

nk jimat duit punyer pasal masing2 beli french fries n ar je..ye la msg2 sengkek n plan nye nk minum eh o ais je kat restoran tu..hahha..tetiba lari budget..kah3..tp x pe...sekali sekala..lain kali da xda da..ni kan final sem da..huuh

pastu atucara majlis mcm biasalah...cik syila tiup lilin..potong kek n ucapan...dan yg paling hengit nye x abis2 dorang kenekan aku..(xpe2,ada ubi ada batas...huhuuh)..pastu biasanye besday girl je y wat ucapan..skali dgn aku2 skali kene tempias wat ucapan ringkas je la...malu siot..da la aku ni pemalu..huhuhu

ape2 pon semalam mmg happenin laa...thanks to all..

::Tetamu y datang semalm..

~cik Syila (yg dirai)
~bae
~siti soadah
~awin (suksis)
~aina
~pali
~aspa
~saha
~amin
~ijad
~shuk
~shak
~mukhlis
~zaren
~wankur
~berg
~man (org y plg banyak kenekan org)
~meor
~shawen


BTW happy birthday syila..semoga pjg umur,murah rezeki n berjaya dunia & akhirat...

2 comments:

singleguardian said...

k ko nye McD zul..huhu...nth pape..

puterazul said...

atuk aku punyer..hehehhe