Monday, October 10, 2011

Wedding Payed

Alhamdulillah..semuanya sudah selesai...Minggu lepas antara minggu ter-bz bagi aku..ye la...ada audit MQA..pastu dgn selamber aku cuti ari jumaat even audit x abis lg..bukan nk lari..tp kwn baik aku, Payed kawin..dah janji nk attend semua majlis die, so terpaksa aku cuti jumaat tu tkt x sempat nk g akad nikah n tunang die jumaat ptg tu...

Btw, alhamdulillah semua dah setel...Jumaat lepas magrib tunang, lepas isyak nikah..tapi itu hanya planning asal..ehehe~semuanyer sedikit delay ke lepas isyak smuanyer kerana x sempat..K.Sya (wife payed) keje ari tu, kol 5ptg br sampai umah..Pastu biasalh makeup nk kawin mesti berejam..sb tu lah tunang pun delay sampai lepas isyak...Tapi x da lah lari sgt masa..sb pas isyak tu tunang amik masa dlm 15minit jek..Pastu terus nikah...Nikah pon denagn sekali lafaz mereka sah menjadi suami-isteri..Alhamdulillah...Semoga mereka bahagia dunia&akhirat dan berkekalan selamnyer...

Pastu esook hari ni bersanding di PUlau indah umh k.Sha dan hari Ahad kenduri umh Payed di Puchong..Semua tempat aku hadir..ehe..cuma kenduri kat Pulau Indah aku hanya pegi kejap saja, x sempat tgk bersanding sb ada hal..Anyway, aku puas ati lah dpt tunaikan janji nk pegi semua majlis...He is my best friend, so ini saja yg mampu aku buat utk raikan hari berbahagia mereka...Sebagai kawan x da yg mengembirakan selain tgk kwn2 gembira...Yg pasti aku doakn mereka bahagia =)


Gambar atas ni masa kenduri umh Payed kat Puchong..
Manakala gambar bwh ni masa akad nikah


Gambar bawah ni kenduri kat Pulau Indah..

2 comments:

FaiZaH K. said...

abg payed dah kawen, abg zul bla plak?? =p

zul hasan said...

xda calon lg faezah...=(