Wednesday, May 26, 2010

x sabar menunggu esok

Alhamdulillah AlOng da sampai KL walaopun flight delay..em...x sabar nyer nk balik PuchOng..yahuuuu esOk g jln2~lusa balik kelate..ehehheh..rancangan aku minggu lps utk blk klte sedikit tergendala...hanya mampu teruskan sampai KL saje..eheheh..enewei fashion show Ruby ari tu best la sb dapat tengok Zahnita cun gile dah mcm patung barbie...ehehhehe....bawah ni ada sikit gambar pesen sow n gambar zahnita yg muncul depan mata aku....ehehhe


EsOk...tatkala x da ape2 yg penting,maka dgn segala hormatnyer aku akn ponteng kls..padahal kene anta asg heat transfer esok..ehhehe..tP aku da salin semua soklan n buat sikit2..selebihnyer saudara saha,kaha n pali sambung la esok..bg la peluang kat aku nk bersenang lenang d ICT n mkn2 kat kg. Baru esok...ehehheheh...



2 comments:

singleguardian said...

zahnita tu sp zol

puterazul said...

zahnita tu awek lama aku =)