Tuesday, May 11, 2010

kecewe

Inikah dugaan bagi aku??hari ni 1st day start kls tambahan utk 2bln tu..tP kls batal..aku bkn nak ckp pasal kls..tp pasal result psm...arini result psm da kua kat bilik sivarao..sungguh luluh ati aku pabila aku tgk result aku psm aku hanya dapat B+..sedangkan ramai org dapat A dan A-..rs kecewe gile2..rs seperti separuh jiwaku pergi bak kata anang si penyanyi indonesia tu...serius aku rs kecewe gile..aku cube x nk pikir,tP x ble balh..otak ni ligat duk pk pasal result aku pasti sgt teruk sem ni..dah la FP si khaled pon da hancur lebur,dgn simulation lg x leh nk bg haarapan lgsung,,,sebelom ni,aku ingat PSM la dpt membantu,tp skng PSm la menghancurkan semuanyer..mana x nyer PSm 4 krdt.besar effect pada cgpa..

Petang td, aku duk berFB dgn kwn2..aku xnak tunjukkan sgt kekecewaan aku ni, so buat2 la hepi..kwn2 ramai dpt A..suka sgt tgk result dorang..mmg itu rezeki dorang la..nk buat mcm mn aku x senaseb dgn dorang..pastu aku chat la dgn Angah,anak buahku yg kat Shah Alam tu,yg nak kawin bln 6 ni...tibe2 cecair jernih kuar dr mata aku..bukan aku nangis tp mungkinkah hati aku yg nangis...kecewe yg teramaat telah melukakan ati aku...

p/s:aku sgt kecewe dgn diri sendiri,janji suoervisor..

4 comments:

Lang Legar said...

sabar zul. hakikatnye result ini bukan titik akhir mahupun penentu rezeki ko.

mungkin kurang pada masa sekarang, barangkali dapat lebih pada masa depan?

kita tak tahu bukan akan ketentuan-Nya. jadi bersabarlah ok.

puterazul said...

thanks abg long =)

Lang Legar said...

jangan kecewa. skor untuk 3 subjek nie pulak. jadikan ini sebagai pemangkin, orait?

puterazul said...

insyaAllah...walau pon tidak mudah utk mengilangkan kekecewaan dgn drastik =P