Wednesday, August 26, 2009

selepas 2 tahun....


Em....da dkt 2 taun x jp..akhirnyer jp gak smlm..nice moment..ahaks...tp kejap je la jp..kol 5 sampai pas magrib..sb nk g terawih lak..tp kn..kesian si die balik smlm terus dmm sb kene ujan masa balik nek moto ke umah nyer..so sorry bout that..ingat smlm nk la buka poser dgn wastern food yang murah..hahha..aku dpt pamplet restron br buka "BUFORRI"..dgn megah dan bangganye aku g la restrn tu..sakli bile da order western food x da arini..not available..huhuh..hangin je aku..tp x pe..sabau je ler..sb poser kan..so order air..skali lg waitress tu membangkitkan kemarahan aku...aku nk air soya..die ckp br je abis...aku terkesima dgn kata2 x bernas tu sb org x buka poser lg, tp katanye air soya br je abis..x logik dek akal langsung!huh...maka dgn selambernye kami blah je...terpaksa la mkn kat kdai y kami parking kete sb da lewat..malas lak nk pilih2 tempat lain..dgn hati luluh dan pasrah..kami mkn kat restoran AYAM PENYET...

hahhaha...skali lg mcm kelakar bile aku mencube menu baru..KATAMPRAK kot nama menu tu..ha,lebih kurang la bunyi die..item dlm tu adalah nasi impit, kuah kacang, telor rebus pastu yang png2 mcm mihun tu..huh..rs mcm hampeh jek..huhuh..tp ok la sb aku y gatal2 nk mencube menu baru..kalo mkn nasi ayam penyet tu sah2 mmg sedap..huhuhh..pas makn terus balik dlm rintik2 ujan ala2 mcm tragedi oktober(lagu awie) plak..hahha...pastu pertemuan berhenti setakat itu shj...

p/s:kalo ada jodoh kite bertemu lg..hehhehh

4 comments:

Lang Legar said...

zul kat mane kedai ayam penyet..aku nak makan,lame dah xmkn nie..

puterazul said...

ala....depan maydin je zaren...nk g len kali ajak je aku..aku ON je..melainkan ko nk g dating, x dapet den nk nolong...hahahhah

Lang Legar said...

ok2..nanti lau nak gi aku ajak ko..semalam dah teringin nak makan ayam penyek bile ko mention kat blog..

sehar said...

msg jela pkai hp..