Friday, May 31, 2013

Alhamdulillah...done!!

Kita sudah berada di penghujung bulan Mei..tup tup..dah 31 Mei dah harini..cepat sungguh masa berlalu..Sedar x sedar, hari ni sy kene submit thesis..no more delay..mmg kene submit hari ni jg sbb dah byk kali dah kwn2 mintak delay dgn penyelaras FYP tu..

3, 4 hari ni pun sy selalu berulang alik ke fakulti berjumpa dgn supervisor..hari2 pergi, hari2 juga lah ada benda yg kene ubah..sabor je la~~~~ huhuhuh
Semalam g jumpa dgn sv,balik je umh mmg penat gila..mana x nya, masuk opis kol 7.30 duk mengadap benda tu sampai kol5...So, rs dah all out, maka bila balik je umh rs lemau gila..ingat nk rehat kejep je lps mgrib..sekali hamik kawww tertdo sampai kol 5 pagi baru bangun isyak...huhuhuhu..at last masuk opis tadi kol 7.30 sekali lg duk megadap benda tu sampai kol 3 baru siap...dah siap semua..dekat kol 5 jg la baru leh anta..Alhamdulillah dah selesai..So sekarang lega sikit..Just tunggu untuk VIVA 20 jun~24jun 2013..So sekarang kita enjoy!!!!! ;)

0 comments: