Wednesday, November 18, 2009

cameron lagi..






2 3 ari sebelum ari kejadian....Angah ada ajak g cameron sb abg Dan ada dinner..aku pon mula konpius sb aku ada paper...pastu bile di bincang2..akhirnyer semua mslah dpt diselesaikan..

tanggal 13hb november..kol 8.30am aku exam busness paper last..tamat kol 10.30..pastu terus bergegas balk umah amik bj n beli tket bas..nasb baik la ada bas kol 11.45am..aku terpaksa cpt sb angah kata nk bertolak asap..then,smpai kt s.alm kol 1 lebih...tp tibe2 angah kata Kasyfi ada kat site lg..x pela,,dgn pasrahnye kau tunggu sampai kol 4 lebih...huhu..terasa mcm replika bernyawa lak kat stesen bas tu..

then dlm kol 4 lebih drg amik aku n trs bertolak ke cameron..smpai sana kol 9mlm..then terus g dinner kat equatorial hotel...pastu balik hotel-tdo-esok smbung aktiviti seperti biasala bjln~bjln~bjln~...bercuti kesana mmg menarik...cume y x menariknye aku x da duit nk berpoya2...maka window soping je la semata2..huhu...

ari ahad balik-samapi s.alam kol 7-betolak ke mlka dgn bas kol 8.30mlm-sampai mlka kol 10.30mlm...

p/s:
::kali ni x berape teruja sb x da duit n ujan kat sana tlh membatasi perjalnan
::agak cepat kejadian berlaku sb terus gerak pas last paper
::agak menarik sb beli strawberi n bunga utk my mum n....hoho~

2 comments:

Lang Legar said...

aku tau ending ayat n hoho tue..nak aku lengkapkan ayat tu ke x zul haha..

puterazul said...

xpe zaren...hahah...