Thursday, January 27, 2011

Perlis Indera Kayangan

Hari ni genap seminggu aku duk PERLIS yg x pernah aku fikir yg akan duduk sini, bkn setahun,bkn 2 tahun tp x tau sampai bila2...Khamis tanggal 20hb minggu lps, di waktu ini aku ada bersama dgn Kuni, Abg Sabri n Aleeya..masa tu x terasa sangat kesedihan duk perlis sb ada org2 terdekat di sisi,tambah2 g jln situ sini...tp hari ni terasa sgt sb x da sapa yg dekat...

Bagaikan mengharapkan bulan jatuh ke riba...adalah itu boleh aku gunakan utk menceritakan kisah ku ini??Mmg aku belum boleh menyesuaikan diri di Perlis ni,dan sangat berharap dpat tukar selain drp Perlis..Apakah silapnya aku x tau..Hanya ALlah sahaja yg faham hati aku ini..Mungkin jika bercerita dgn org,tanggapan lain akan di lemparkan padaku..tapi itulah lumrah kehidupan..hanya diri kita yg tau segalanye..Bagaikan mendapat berita gembira apabila Kak Hanim (Lecturer sebelah meja aku) bg nombor org Dungun (Linda) yang nk tukar ke Perlis..Aku kol td deal dgn die, mmg dia nak tukar,,tp persoalannyer kini, adakah kementerian lepaskan kami???

Tadi ptg aku kol Jabatan Pengajian Politeknik kat Seri Kembangan...aku harapkan senuatu yg baik..namun apa yg dapat adalh seorng manusia yg bukan manusia..mungkin syaiton yg bersuaran manusia..bukan main bongkak, sombong, ego nyer dia bckap...sanggat x puas ati..mmg agak **celaka perangainyer..boleh letak talifon tnpa sambungkan pd org yg sepatutnye..dah la nk dpat masuk line tu susah....Subahanallah,masa tu betapa sakit nya ati aku..tp x pa la,esok cuba lg..

*******_________________________________________________*******

2 comments:

Puteri Santubong said...

Syadisnye cite lu beb...btw, u must try to enjof life there..life is short!

ZUL HASAN@MEKANIKAL said...

i'll try ma best !=P