Sunday, April 18, 2010

Kali ke-2 ke Sagil

Planning asal nk g Cameron 12hb  lepas final paper PPC..tp mcm biasalah bile berjanji dgn dak2 ni,ala2 janji kosong..bile tibe masa semua cancel..kesian aspa yg mmg semangat berkobar2..pali lak x yah ckp la..kecewa abis..aku??aku ikut majoriti jek...ye la..ati aku sebenarnyer berbelah bg gak sb 16hb ada paper cad cam..tp itu x mjd msalah buat aku sb cameron is my fvrt place y bleh tenangkan pikiran tatkala stress dgn final ni..namun itu bkn priority bg aku,kamlo ramai p aku p la...tp atlast x jd...

Tp...otak masing2 da x keruan dek kerna bosan duk umh je...lagi dak2 yg x amik paper sb dorang punyer paper stst 21.4.2010..mmg sonok tol cuti...heheh..maka..bnyak la idea kuar...nk g mandi waterworld la..situ la sini la...atlast yg jadi hanye ke sagil...14.4.2010 aku ber 3 pon g la sahil~aku~pali~aspa...dgn cuaca panas skng ni mmg nikmat gile r mandi air sungai yg sejuk...

p/s: kalo dpt jalan,x tdo pon aku sanggup..hehehhe



4 comments:

singleguardian said...

xde gamba yg lg seksi ke....wakakaka

puterazul said...

haha...itu paling sopan da tu..kalo x aku pakai #$%@^&@& saje je...hhahaha

singleguardian said...

klu pki kulit harimau dh mcm tarzen je kot~~~

puterazul said...

naseb baik tarzan..aku ingat nk wat gaya ala2 ahmad albab...hahahha